Kulttuuria

 

Kaikki kulttuuriesitysten liput varataan alla olevalla lomakkeella.

Tiedot esityksistä lomakkeen alapuolella.                                                             

Liput lähetetään koululle sisäisessä postissa.

Kun olet saanut vahvistuksen varauksesta, maksa liput mahdollisimman pian VOAY:n tilille Nordea FI14 21901800 003414. Älä jää odottamaan laskua!
HUOM! Maksun viestikenttään esityksen nimi ja lippujen määrä

 

Ilmoittautuminen kulttuuritapahtumiin

*
*
*
*
*
*
*

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

SUOMEN KANSALLISTEATTERI

Musta laatikko 15

ti 10.3.20 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 22 e, muille 34 e. LIPUT TILATTU

to 19.3.20 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 22 e, muille 34 e. TÄYNNÄ!

Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Huippusuosittujen iltojen aikana kuullaan kymmenkunta tositarinaa, joita ei ole aiemmin Helsingin Sanomissa tai muualla kerrottu. Kertojina ovat HS:n toimittajat ja kuvaajat.”

 

Sapiens  LIPUT TILATTU

ma 23.3.20 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 32 e, muille 47 e.

Yuval Noah Hararin kansainväliseen bestseller-teokseen pohjautuva Sapiens on valloittava luontodokumentti ihmisestä. Kertojaäänenä toimii Avara luonto -dokumenteista tuttu Jarmo Heikkinen. Esitys tarjoaa hauskan, sarkastisen ja totunnaisia ajatuksia rikkovan näkymän ihmislajin historiaan aina ajan alkuhämäristä nykyaikaan – ja vähän tulevaisuuteenkin.

 

Kauppamatkustajan kuolema

pe 3.4.20 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 34 e ja muille 49 e.

Mika Myllyahon ohjaustyö tuo Suurelle näyttämölle yhden suurimmista amerikkalaisen draaman klassikoista. Arthur Millerin Kauppamatkustajan kuolema (Death of a Salesman, 1949) on moderni tragedia elämää suuremmista illuusioista ja niiden konkurssista, isistä ja pojista, valheista ja valheiden jäljistä. Willy Lomanin tarinassa heijastuu äärimmäisyyteen viedyn kapitalismin jääkylmä maailma, jossa ihmisen arvo on yhtä kuin hänen tuottavuutensa, ja elämän korkeimmaksi päämääräksi on nostettu taloudellinen menestys.

 

Rikinkeltainen taivas TÄYNNÄ!

la 18.4.20 klo 13.00 Pieni näyttämö. Lipun hinta jäsenille 22 e, muille 34 e. 

On rutikuiva, helteinen elokuun päivä, kun kahdeksanvuotias K.  tapaa Ramsvikin läheisellä kyläkaupalla samanikäisen Alex Rabellin sekä tämän pikkusiskon Stellan. Tapaaminen muuttaa K:n loppuelämän, vaikka K. ei silloin vielä tiedäkään kohtaavansa elämänsä rakkauden ‒ ja pojan, jonka voima ja viha tulevat määrittämään myös hänen tulevaisuutensa ratkaisevat hetket.

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI

 

Humiseva harju  LIPUT TILATTU

la 29.2.20 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 32 e, muille 45 e. 

Humiseva harju kertoo villin Cathyn, ja perheeseen lapsena tuodun orpopoika Heathcliffin myrskyisästä suhteesta. Se on lapsuudesta aikuisuuteen kulkeva rakkaustarina ylpeydestä, luokkaeroista ja koston tuhoavasta voimasta. Se on kolmiodraama ja sisarustarina, kertomus ihmisistä jotka janoavat vapautta maailmassa jossa vain harvoilla on mahdollisuus vapauteen.

 

Everstinna LIPUT TILATTU

ti 10.03.2020 klo 19:00 Pieni näyttämö. Lipun hinta jäsenille 20 e, muille 30 e. 

Näytelmä kertoo hersyvän ja rajun tarinan paraateja ja univormuja
ihailevan nuoren työn kasvusta itsenäiseksi, aikuiseksi ja kirjailijaksi.

“Everstinna on moni-ilmeisen näyttelijäntyön juhlaa. Rosa Liksomin romaani levittäytyy kaupunginteatterin näyttämölle maagisella voimalla.” Helsingin Sanomat 3.10.2019 – Lauri Meri

 

Stalinin suloinen ruoska LIPUT TILATTU

to 19.3.20 klo 19.00 pieni näyttämö. Lipun hinta jäsenille 26 e, muille 39 e.

Kari Heiskasen kirjoittaman hirtehisen komedian päähenkilönä nähdään valvontakomission johtaja Andrei Zdanov, joka saapuu hotelli Torniin syksyllä 1944. Hän on myrtynyt, koska kokee joutuneensa Stalinin epäsuosioon ja ottaa Helsingin komennuksen rangaistuksena. Zdanov päättää toimia tehokkaasti ja päästä nopeasti takaisin kotiin. Helsingin kaalinaamaiset asukkaat ja Suomen hallituksen fasistitolvanat eivät kuitenkaan tee työtä Zdanoville helpoksi. Tässä Neuvostoliiton kommunistisen puolueen Kremlistä saadussa virallisessa selonteossa seikkailevat myös Hertta Kuusinen, joka vaatii Suomen liittämistä Neuvostoliittoon, Juho Kusti Paasikivi joka haluaa estää sen, ja Urho Kekkonen joka pelaa omaa peliään. Zdanovin suurin ymmärtäjä on tämän sihteeri Zhenja Zhizhikova, joka haali silkkisukkia ja partateriä Moskovaan vietäväksi, mutta rakastuu suomalaiseen luutnanttiin.

OHJAUS Kari Heiskanen

NÄYTTELIJÄT Sixten Lundberg, Jari Pehkonen, Tuukka Leppänen, Pihla Pohjolainen, Joachim Wigelius, Aino Seppo, Tamara Liukkonen, Petja Lähde, Risto Kaskilahti, Pekka Huotari, Merja Larivaara

 

Pieni merenneito TÄYNNÄ!

la 28.3.20 klo 13.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 60 e, lapsille 41 e, muille 83 e.

Pieni merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina, jonka maagisen kaunis musiikki on hurmannut musikaaliyleisöt ympäri maailman ja ui nyt vihdoin katsojien sydämiin myös Helsingissä. Ohjaajana mies Kinky Boots -menestysmusikaalin takaa – Samuel Harjanne.

 

Le Coq - taistelu ravintolasta

ti 21.04.2020 klo 19:00 Arena-näyttämö. Lipun hinta jäsenille 26 e, muille 40 e. 

Uutuuskomedia Le Coq – taistelu ravintolasta ammentaa huumoria huippukokeista, ei ihan niin huippukokeista, Michelin-tähdistä, ravintolakriitikosta ja rakkaudesta ranskalaiseen keittiöön.

Max von Salmen omistama entinen Michelinravintola Le Coq kamppailee veloissaan. Aika on ajanut maailmanluokan mestarikokkimme ohi, asiakkaat ovat kaikonneet ja ravintola on konkurssin partaalla. Mustia pilviä on kasautunut päähenkilömme taivaalle. Tähän kun vielä ilmestyy odottamaton velipuoli Venäjältä vaatimaan ravintolaa itselleen, alkaa taistelu ravintolan herruudesta.

Kummelistakin tuttujen Timo Kahilaisen ja Heikki Vihisen takuuvarmasti terävä farssikynä on jälleen puhunut.

 

Kun olet saanut vahvistusviestin varauksen onnistumisesta, niin maksa lippusi Voay:n tilille Nordea FI 14 2190 1800 003414