Kulttuuria

 

Kaikki kulttuuriesitysten liput varataan alla olevalla lomakkeella.

Tiedot esityksistä lomakkeen alapuolella.                                                               

Liput lähetetään koululle sisäisessä postissa.

Kun olet saanut vahvistuksen varauksesta, maksa liput mahdollisimman pian VOAY:n tilille Nordea FI14 21901800 003414. Älä jää odottamaan laskua!
HUOM! Maksun viestikenttään esityksen nimi ja lippujen määrä

 

SUOMEN KANSALLISTEATTERI

 

Yhdestoista hetki

la 16.3.19 klo 19.00 Suuri näyttämö

Lipun hinta jäsenille 35 e, muille 47e

Liput varattu

”yhdestoista hetki on kaikki, mitä olet aina halunnut tietää rahasta ja vallasta, mutta et ole uskaltanut kysyä. Mihin tarvitaan demokratiaa, jos kaikki päätökset tehdään markkinoilla? Esitys on samaan aikaan farssi ja tragedia, ennennäkemätön musiikillinen iltama ja näyttämöllisten näkyjen sinfonia.”

 

Koiramäen Suomen historia

la 23.3.19 klo 13.00 Pieni näyttämö

Lipun hinta jäsenille 25 e, muille 38 e, lapsille 20 e

Liput varattu

”Valloittava teatteriesitys muistuttaa, ettei historia ole vain lista vuosilukuja ja nimiä, vaan ennen muuta toinen toistaan kiehtovampia ihmisiä ja tarinoita menneiltä ajoilta. Luvassa on hauska ja vauhdikas, näyttävä ja musiikkipitoinen aikamatka, josta nauttivat sekä lapset että aikuiset.”

 

Musta laatikko 13

ti 26.3.19 klo 19.00 Suuri näyttämö Lipun hinta jäsenille 20 e, muille 31 e

Liput varattu

” Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Huippusuosittujen iltojen aikana kuullaan kymmenkunta tositarinaa, joita ei ole aiemmin Helsingin Sanomissa tai muualla kerrottu. Kertojina ovat HS:n toimittajat ja kuvaajat.

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI

 

Tahto

la 4.5.19 klo 19.00 Pieni näyttämö. Lipun hinta jäsenille 30 e, muille 39 e

Jo vauvakuvassa Aino-Kaisa ja hänen kaksoissisarensa makaavat vierekkäin pienet puusukset käsissään. Valitsiko Aino-Kaisa hiihdon vai hiihto hänet?

Lapsesta lähtien kilpailu vetää Aino-Kaisaa puoleensa, fyysisistä ja henkisistä rajoista välittämättä vahva tahto vie häntä eteenpäin. Aina Bergrothin näytelmä kertoo olympiamitalisti Aino-Kaisa Saarisen tarinan, kaikessa kovuudessaan ja herkkyydessään.

Aino-Kaisa Saarisesta kertova näytelmä on täydellinen ja ansaitsee viisi tähteä – Miksi meillä on niin monta tyhjänpäiväistä näytelmää suurmiehistä, kun voi olla myös tällaista? – Helsingin Sanomat 25.1.2019 – Laura Hallamaa

 

Q-TEATTERI

 

Medusan huone

Lauantaina 6.4.2019 klo 19.00 

Lipun hinta jäsenille 20 e, muille 31 e

Medusa oli kreikkalaisen mytologian mukaan kaunis nuori neito, jonka Poseidon raiskasi. Rangaistukseksi tapahtuneesta Medusa muutettiin kammottavaksi hirviöksi, jolla oli käärmetukka.

Medusan huone on fragmentaarinen teatteriesitys, joka on saanut innoituksensa Medusan myytistä. Se on hienovarainen ja unenomainen kuvaus sukupuoleen liittyvästä vallasta ja hiljentämisen käytännöistä. 
Teos tarkastelee aiheitaan musiikkia ja visuaalista kerrontaa apunaan käyttäen.

Medusan huone -esitys jatkaa Turusen aiemmasta teatteriteoksesta, Tavallisuuden aaveesta tuttua näyttämökieltä ja esittämisen tapaa. 
Esitykset toimivat eräänlaisena teosparina, mutta samaan aikaan ne rakentavat kuitenkin kokonaan oman, itsenäisen ja erityisen maailmansa.

 

RYHMÄTEATTERI

 

Harriet

Perjantai 12.4.19 klo 19.00

Lipun hinta jäsenille 20 e, muille 31 e

 

Milja Sarkolan käsikirjoitus ja ohjaus

’Mitä kaikkia tulkintoja Ristseppälän hevosajelusta on sadan vuoden aikana kirjoitettu, muistiinpantu, julkaistu? Wikipediakin kertoo versionsa. Harriet perustuu kirjallisiin lähteisiin tietokirjallisuudesta päiväkirjamerkintöihin ja romaaneista elämäkertoihin.’

 

Tee varaus sähköpostiin: kulttuuri.voay@gmail.com. Kun olet saanut vahvistusviestin varauksen onnistumisesta, niin maksa lippusi Voay:n tilille Nordea FI 14 2190 1800 003414