Kulttuuria

 

Kaikki kulttuuriesitysten liput varataan alla olevalla lomakkeella.

Tiedot esityksistä lomakkeen alapuolella.                                                             

Liput lähetetään koululle sisäisessä postissa.

Kun olet saanut vahvistuksen varauksesta, maksa liput mahdollisimman pian VOAY:n tilille Nordea FI14 21901800 003414. Älä jää odottamaan laskua!
HUOM! Maksun viestikenttään esityksen nimi ja lippujen määrä

 

Ilmoittautuminen kulttuuritapahtumiin

*
*
*
*
*
*
*

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

SUOMEN KANSALLISOOPPERA

CircOpera    KIIRE!!! Liput varattava ja maksettava 13.9.19 mennessä!

la 16.11.19 klo 14.00 2. parvi. Lipun hinta jäsenille 59 e, lapsille 47, muille 79 e.

"Musiikin ja akrobatian kansainväliset huippuosaajat synnyttävät kokemuksen, joka on täydellinen ensisukellus kummankin taiteenlajin maailmaan. Ja kun kerran oopperassa ollaan, kaiken takana on tietenkin romanttinen tarina rakkauden etsimisestä ja löytämisestä.

Suosittelemme esityksiä yli 5-vuotiaille katsojille."

Balettioppilaitos esittää: Pähkinänsärkijä TÄYNNÄ!

To 12.12.19 klo 18.00 Alminsali. Lipun hinta jäsenille 20 e, muille 25 e.

"Joulumieltä ja tanssin riemua on luvassa Alminsalissa, kun Balettioppilaitoksen oma Pähkinänsärkijä palaa ohjelmistoon. Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut teos keräsi huikean suosion ja liput myytiin nopeasti loppuun. Toimi nopeasti ja varmista paikkasi heti.

Suosittelemme esityksiä yli 4-vuotiaille katsojille."

KOM-TEATTERI

Valehtelijan peruukki TÄYNNÄ!

Tiistai 29.10.19 klo 19.00. Lipun hinta jäsenille 20€, muille 28€

"Valehtelijan peruukissa Saisio ja Packalén näyttelevät oman elämänsä tilanteita, ihmissuhteiden käännekohtia, ammatillisia kömmähdyksiä, itsehäpäisyn hetkiä, hurmioitumisen tiloja ja elämän pyhyyden kokemuksia.


Pirkko Saisio ja Marja Packalén ovat Valehtelijan peruukissa kymmenen vuotta lähempänä kuolemaa kuin he olivat Odotuksessa. Mitä ikääntyminen ja se, että rajan takana alkaa kohta olla enemmän tuttuja kuin rajan tällä puolella, ovat henkilöillemme tehneet?"

TEATTERI JURKKA

Puhdistus

Perjantai 8.11.19 klo 19.00. Liput jäsenille 18 e, muille 27 e.

"Jurkassa Puhdistus tiivistyy aistilliseksi muotokuvaksi naisesta, joka haluaa sekä rakastaa että vahingoittaa. Esitys keskittyy Aliiden, virolaisella maaseudulla erakoituvan naisen tarinaan ja peruuttamattomiin tekoihin, jotka ylittävät arkijärjen. Eräänä aamuyönä Aliiden pihalta löytyy ventovieras nuori nainen. Tämä kohtaaminen käynnistää Aliiden elämän viimeisen kiirastulen.

Hilkka-Liisa Iivanaisen uusi sovitus kertoo perustavanlaatuisesta tarpeesta tulla nähdyksi ja tuhota kaikki se, mikä uhkaa itseä. Puhdistus on näytelmä sisarrakkaudesta, rajanylityksistä, kateuden voimasta ja sovinnon tekemisestä."

YLIOPPILASKUNNAN LAULAJIEN JOULUKONSERTTI

La 21.12.19 klo 15.00 Johanneksenkirkko. Liput jäsenille 25 e, muille 38,50 e.

"Ylioppilaskunnan Laulajien perinteiset joulukonsertit kuuluvat Helsingin rakastetuimpiin jouluperinteisiin. 

YL:n joulukonsertit ovat tuhansille helsinkiläisille tärkeä osa joulunviettoa. Frakkipukuiset laulajat toivottavat yleisön tervetulleeksi jo ovella, ja arjen kiireet unohtuvat hämärässä kirkkosalissa. Ohjelmistossa on parhaita joululauluja perinteisin ja raikkain sovituksin. Vierailevina tähtinä konsertissa kuullaan mainiota jousiorkesteria, Helsingin Juniorijousia. Konsertin johtaa Pasi Hyökki."

SUOMEN KANSALLISTEATTERI

Koiramäen Suomen historia  TÄYNNÄ!!!!

la 5.10.19 klo 13.00 Pieni näyttämö. Lipun hinta jäsenille 28 e, lapsille 20 ja muille 38 e.

”Kuka oli Kustaa Vaasa? Entä kuningatar Kristiina? Miksi suomalaiset saivat oman aapisen? Oliko Suomessa noitia Ruotsin vallan aikana? Taisteltiinko Nuijasodassa todella nuijilla? Mitä tapahtui Vasa-laivalle, kun se lähti neitsytmatkalleen? Millaista luonnontiedettä Suomessa harjoitettiin 1700-luvulla?

Näihin ja muihin jännittäviin kysymyksiin saadaan vastaus, kun Mauri Kunnaksen rakastetut hahmot heräävät eloon Kansallisteatterin näyttämöllä!”

Musta laatikko 14

ti 8.10.19 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 22 e, muille 31 e.

pe 11.10.19 klo 19.00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 22 e, muille 31 e.

Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Huippusuosittujen iltojen aikana kuullaan kymmenkunta tositarinaa, joita ei ole aiemmin Helsingin Sanomissa tai muualla kerrottu. Kertojina ovat HS:n toimittajat ja kuvaajat.”

 

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI

Vihainen leski

La 09.11.2019 klo 19:00 Suuri näyttämö. Lipun hinta jäsenille 35 e, muille 45 e.

"Vihainen leski on riemukas tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja stereotypioista. Monet kysymykset, kuten vaikkapa omaishoitajuus, nivoutuvat huumorin ja lämmön kautta tietyn ikäryhmän paikkaan maailmassa: mitä on olla viriili ja vapaa seitsemänkymppinen yhteiskunnassa, jossa gallupien viimeinen ikäluokka on 61–65 vuotta?"

Parasta elämässä

la 23.11.19 klo 19.00 Pieni näyttämö. Lipun hinta jäsenille 26 e, muille 36 e

”Martti Suosalon mestarillinen monologiesitys on liikuttava, toiveikas ja surullisen hauska kertomus kroonisesti masentuneen äidin pojasta, joka koettaa piristää äitiään listaamalla asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Asioita, joita kaikkien on hyvä palauttaa välillä mieleen.”

Näytelmän esittävät Martti Suosalo ja yleisö.

Riistapolku

pe 29.11.19 klo 19.00 Pieni näyttämä. Lipun hinta jäsenille 25€, muille 39€

"Mitä on oikea rakkaus ja kenellä on oikeus rakastaa? Riistapolku on julma ja arkinen kertomus lapsuuden lopusta. Se kertoo yhtä lailla vanhempien voimattomuudesta vieraaksi kasvaneen lapsensa kanssa kuin nuorten pakottavasta halusta ottaa elämä omiin käsiin.

“Kaupunginteatterin erinomaisessa Riistapolku-näytelmässä rakkaus hajottaa säännöt – Lauri Maijalan ohjaus saa kriitikolta täydet viisi tähteä.” Helsingin Sanomat 5.9.2019 – Maria Säkö

Kun olet saanut vahvistusviestin varauksen onnistumisesta, niin maksa lippusi Voay:n tilille Nordea FI 14 2190 1800 003414