Jäsenetuja

29.9.2017

VOAY

Kuusijärven avantouintikampanja loka-tammikuu

  • 10 kpl sarjalippu sähkösaunaan jäsenhinta 20€
  • sähkösaunan kausilippu jäsenhinta 40€
  • savusaunan kertalippu käynnin yhteydessä jäsenhintaan 2€, tämän edun jäsen voi käyttää yhden kerran kuukaudessa

Jäsenhinnat ovat voimassa 1.10.2017-31.1.2018, sarja- ja kausilippuja voi käyttää kauden 2016-2017. Edun saa näyttämällä kassalla OAJ:n jäsenkortin sekä maksamalla maksun käteisellä, etua ei voi valitettavasti hyödyntää ilman jäsenkorttia ja käteistä.

 

Prison Island pakohuoneseikkailu loka-marraskuu

VOAY:n jäsenille tarjotaan yksi maksuton käyntikerta Vantaan Flamingon ja Helsingin Salmisaaren liikuntakeskuksen seikkailuhuoneisiin. Jäsenetu voimassa 1.10.-30.11.2017. Kerätkää porukka koululta ja lähtekää yhdessä tyhyilemään. Varatkaa paikat etukäteen netin kautta tai sähköpostilla. Valittavana on 60min, 90min tai 120min seikkailu. http://www.prisonisland.fi/

 

Rush trampoliinipuistoon pomppimaan marraskuussa

Lähde tutustumaan Tammistossa sijaitsevaan Rush trampoliinipuistoon. VOAY:n jäsenet pääsevät tunniksi pomppimaan yhden kerran marraskuun aikana. Jäsenyys todistetaan kassalla OAJ:n jäsenkortilla.

Jäsenyydet tarkistetaan aina toimipisteissä OAJ:n jäsenkortista sekä nimilistasta, joten tarkistathan että jäsentietosi ovat ajantasalla.

 

OAJ 

  • Heureka etu: Veloituksetta, jos luokalle on varattu vierailu. Omalle vierailulle opettaja sisään koululaishinnoilla 9€/päivä.
  • Superpark etu: sisäänpääsy 12 € / hlö. Etu koskee OAJ:n kortin haltijaa + yhtä seuralaista. Sopimus voimassa 2018 loppuun.
  • Elixia jäsenetuna saat 20 prosentin alennuksen Elixian tarjoamista jäsenyyksistä.