Jäsenedut

 

VOAY järjestää jäsenistölleen runsaasti vapaa-ajantoimintaa, kuten matkoja, kulttuurielämyksiä, urheilua ja tyhy-toimintaa. Näihin pääset tutustumaan oikeanpuoleisen sivuvalikon linkeistä. VOAY järjestää myös koulutusta sekä yhteysopettajille että koko jäsenistölle.

Otamme mielellämme vastaan ideoita uusista vapaa-ajantoiminnan muodoista.

 

Tarjouksia


Yoga Nordic

Uusi jäsenetu tarjolla Yoga Nordicilla toukokuun ajan. Kortit käyvät kaikilla studioilla, mutta ostomahdollisuus vain Vantaan Tammiston studiolta. Edun voi lunastaa OAJ:n jäsenkorttia näyttämällä.

5 kerran kortti 30€ (kortti voimassa 3kk)
10 kerran kortti 55€ (kortti voimassa 6kk)

Ostotapahtumaa studiolla helpottaa huomattavasti se että olet jo valmiiksi asiakas tai jos et ole niin käyt tekemässä asiakastunnukset eli profiilin etukäteen. Kaikki myynti tehdään aina asiakkaan profiiliin ja kortit ovat sähköisiä. Ostotapahtuma mahdollista aina 30min ennen jokaisen tunnin alkua.

http://www.yoganordic.fi/fin/

 

Forsman- teekoulutus

Forsman teekoulutus tehtaanmyymälässä. Koulutuksen sisältö ja tarkemmat tiedot http://www.forsman-tea.com/fi/ajankohtaista/.  Tilaisuus kestää n. 2-2.5h. Seuraa ilmoittelua Forsmanin sivuilla. Ilmoittaudu tapahtumaan teemyymala@forsman-tea.com. Yhdistys maksaa osallistujien kurssimaksun 15e, edun saat näyttämällä tilaisuudessa jäsenkorttia maksuvaiheessa. Yksi etukerta/henkilö

 

Flamingo Spa -tutustumiskerta

Flamingo Spa tutustumistarjous 3.4.-15.6. maanantaista perjantaihin aukiolojen mukaan (ei arkipyhinä), 10e 

Kylpyläkäynti Aikuiset (ikäraja 18v.) 10e omavastuu, yhdistys maksaa lopun. Kylpylän sisäänpääsy kattaa koko kylpylän käytön eli Vesipuiston altaineen sekä vain aikuisille suunnatun K18 Kylpyläpuolen erikoisaltaineen ja saunoineen.  Oma pyyhe tulee olla mukana tai sen voi vuokrata myös paikan päältä, 2€/kpl. Vierailulla ei ole aikarajoitusta. Etuhinnan saa ainoastaan jäsenkorttia näyttämällä. Yksi etukerta / henkilö.

 

Muista myös www.jasenedut.fi  ja memberplus.fi