Valot päälle -mielenilmaus 23.11.2023

12.11.2023

Tule mukaan Valot päälle! -mielenilmaukseen to 23.11. Narinkkatorille!

Valaistaan yhdessä Helsingin keskustaa ja vaaditaan parempaa työmarkkinapolitiikkaa. Näytetään yhdessä, että olemme tosissamme – ja nautitaan siinä sivussa hyvästä seurasta, musiikista ja tarjoiluista.

OAJ on pitkäjänteisesti vastustanut maan hallituksen edistämiä työelämäheikennyksiä. Halumme ratkaista asioita neuvottelemalla ei ole kuitenkaan saanut riittävästi vastakaikua. Nyt on aika näyttää, että työntekijän ääntä on syytä kuunnella! Tärkeää viestiä viemään kutsutaan kaikki Uudenmaan maakunnassa asuvat jäsenet ja OAJ:n valtuusto.

Pidetään yhdessä ääntä koko maan kollegoiden puolesta, ja tehdään se näyttävästi!

Valot päälle! -tapahtuman kulku

Kokoonnumme to 23.11. klo 16 alkaen Narinkkatorille nauttimaan glögistä, pienestä purtavasta ja musiikista. Klo 17 on vuorossa noin tunnin kulkue Helsingin keskustassa. Kulkue palaa lähtöpaikkaan Narinkkatorille, ja tilaisuus päättyy noin klo 19.

Osallistuessasi saat omaksesi OAJ:n heijastinliivin, pipon ja valon, jotka ovat myös mielenilmauksessa tarpeen.

Marssin jälkeen saat vielä kiitokseksi suklaalevyn ja kahvipaketin.

Jotta osaamme varata riittävän määrän tarjottavaa, toivomme ilmoittautumistasi ma 20.11. mennessä.

ILMOITTAUDU MUKAAN https://q.surveypal.com/Mielenilmaus-Valot-paalle-23.11.2023

LISÄTIETOJA oaj.fi/valotpaalle

Miksi on tärkeää osallistua?

Hallitusohjelmaan kirjatut heikennykset saattavat kuulostaa paperin makuiselta byrokratialta, mutta toteutuessaan ne vaikuttavat sinunkin arkeesi. Voisiko uhattuna oleva vuorotteluvapaa olla urallasi tarpeellinen varaventtiili? Mahdollistaisiko lakkautettava aikuiskoulutustuki itsesi kehittämisen? Iskisivätkö ansioturvan heikennykset tai palkaton sairauslomapäivä kukkaroosi? Onko määräaikaisia kuritettu mielestäsi jo tarpeeksi?

Tule kertomaan oma mielipiteesi heikennyksistä, yhdessä äänemme on vahva!