Liikuntaa

Saat urheiluasioista lisätietoa urheiluvastaavalta:

Tiina Pesonen

tiina.j.pesonen(at)eduvantaa.fi

Uusia urheilutoimintaan liittyviä ideoita otamme mielellämme vastaan ja pyrimme myös toteuttamaan.

VOAY tukee yhdessä liikkuvia ja VOAY:tä edustavia opettajaryhmiä erilaisissa liikuntatapahtumassa yleensä noin puolella summalla osallistumismaksusta. Tukea on mahdollista anoa kaksi kertaa yhden lukuvuoden aikana.

 

SEIKKAILUPUISTO KORKEE

Seikkailupuisto Korkeeseen ilmainen kokeilukerta VOAY-jäsenelle. Etu on käytettävissä sekä Mustikkamaan, että Paloheinän toimipisteessä. Se sisältää 3 tuntia seikkailuaikaa, kiipeilyvarusteet ja koulutuksen. Etu on voimassa 1.5.2022 - 31.8.2022. Edun saadakseen, tulee esittää VOAY jäsenkortti lipunmyynnissä.

 

TANSSIKOULU ULPU

Tervetuloa tanssimaan Ulpun tanssikouluun Lavista!

Lavis-tunnilla meno on hauskaa ja hikistä! Et tarvitse mitään ennakko-osaamista, pelkkä innostunut mieli riittää. Tunnilla tanssitaan yksin. Kurssi sopii kaikille, sillä jokainen saa tanssia omalla tyylillään ja tehollaan. Harjoituksen tehoa on täysin mahdollista säädellä itse oman osaamisen ja kunnon mukaan. 

Tunnit pidetään Helsingissä, Tapanilan urheilukeskuksella. Kaikki tarkemmat ohjeet ja aikataulut Tanssikoulu Ulpun nettisivuilla: ulpujarva.fi.

Jäsenen omavastuu 50e (10 krt / kevät). Etu voimassa kevään 2022 ajan. Kurssit alkavat, kun koronan vuoksi asetetut viranomaisrajoitukset poistuvat. Seuraa tiedotusta nettisivuilta ulpujarva.fi tai Tanssikoulu Ulpun sivuilta Facebookissa.

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa yhden kauden (syys- tai kevät) ajan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: info@ulpujarva.fi tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös ilmoittautua soittamalla Ulpulle, puh. 040 716 3020. Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot: Nimi, sähköpostiosoite, kotisosoite, puhelinnumero sekä OAJ:n jäsennumerosi. 

 

NATURAVIVA

Ajanjakso toukokuu-syyskuu (1.6.2022-30.9.2022). Alennuksen saa etukoodilla VOAY. 

Jokaisella jäsenellä on käytössä kaikkiin neljään toimipisteisiin sama arvo eli 30€ / Vuosaaren vuokrapalvelut ja 30€ / Nuuksio vuokrapalvelut, 30€ / Hotelli Korpilammen vuokrapalvelut ja 30€ / Teijon kansallispuisto . Jokaisen vuokrauksen tekevän jäsenen tulee henkilökohtaisesti varata väline omaan käyttöön omilla tiedoillaan.

Mahdollisuus myös saada 30 euron alennus omatoimisen vuokrauksen kausikorttiin. Kausikortti käy monessa kohteessa PK-seudulla.  Lajikausikortit (kajakki tai SUP) ovat 199,00 ja kaikki lajit kattava ulkoilijan kausikortti 249,00e. Kausikortin pääset hankkimaan oheisten nettisivujen kautta: https://naturaviva.fi/fi_FI/kausikortit


Vuosaari
Kajakki
Sup-lauta
Fatbike (auki ympäri vuoden)
Soutuvene
https://naturaviva.fi/fi_FI/vuosaaren-melontakeskuksen-palvelut/vuokraamo-vuosaaren-melontakeskuksessa


Nuuksio
Kanootti
Sup-lauta
Fatbike (pyörävaraukset sähköpostitse info@naturaviva.fi)
Soutuvene
https://naturaviva.fi/fi_FI/nuuksion-kansallispuiston-palvelut/nuuksion-kansallispuisto-vuokraamo


Hotelli Korpilampi
Fatbike (pyörävaraukset sähköpostitse info@naturaviva.fi)

Teijon kansallispuisto
Kajakki
SUP-lauta
Kanootti
Fatbike (pyörävaraukset sähköpostitse info@naturaviva.fi)

https://naturaviva.fi/fi_FI/teijon-kansallispuiston-palvelut/teijon-kansallispuiston-vuokraamo

 

UIMAAN TUUSULA, KERAVA JA JÄRVENPÄÄ

Jäsenetuna 10 kerran ylikunnallinen sarjaranneke 28 € omavastuulla. Ranneke tulee ostaa Tuusulan uimahallista! Omavastuun lisäksi edun lunastajan tulee ostaa henkilökohtainen sarjaranneke. Rannekkeen hinta on 7,5 €. Etu voimassa 1.1.2022-31.7.2022. 

Ylikunnallinen sarjaranneke käy Tuusulan, Järvenpään ja Keravan uimahalleissa, sekä Keravan maauimalassa.

 

VANTAANPUISTON RATSUTALLI

Ratsastamaan Vantaanpuiston ratsutallille www.vantaanpuistonratsutalli.fi

Jos löytyy ryhmän verran innokkaita osallistujia, voimme mahdollisesti järjestää opettajille oman ratsastusryhmän. 

Alkeiskurssi

420 € alkaa 20.8., jäsenen omavastuu 210 €

Kausikortti  

20 tuntia  680 €, jäsenen omavastuu 340 €

Maastoretket  

Kesto 2 h  65 €, jäsenen omavastuu 25 €
Tämä etu käytettävissä 3/krt syksy

Tarkemmat tuntitiedustelut ja ilmoittautumiset Miralle ma-pe klo 16-18 P. 0504618434

 

JAU JAU ICELANDIC HORSES OY

Tervetuloa maastoilemaan islanninhevosilla Jau Jau-tallille.

Maastotreeni, edistyneet, alkeet ja alkeisjatko:

1,5h/ 65€: jäsenen omavastuu 30€

2,5h/ 90€:  jäsenen omavastuu 45€

Puolen päivän maastotreeni, edistyneet, 135€ : jäsenen omavastuu 75€

Köpöttelyvaellus, aloittelijat:

1h/ 50€:  jäsenen omavastuu 25€

2h/ 75€:  jäsenen omavastuu 35€

Rento vaellus, keskitaso-kokeneet

1h/ 50€: jäsenen omavastuu  25€

2h/ 75€: jäsenen omavastuu 30€

Maksu suoritetaan tallilla ennen tuntia.

Ilmoittautuminen:  https://www.varaaheti.fi/jaujau/fi/jau_jau_icelandic_horses_oy/vaellukset

Etu voimassa 1.10.2021-30.6.2022. Saman edun voi käyttää kerran syksyllä ja kerran keväällä.

*Meille on helppo tulla sekä autolla että julkisilla kulkuneuvoilla! Kaskelantien varrelta löytyy numerollamme 669 varustettu postilaatikko jonka kohdasta kääntyy pieni yksityistie tallille.  Lähimmät juna-asemamme ovat Järvenpää ja Haarajoki. Lähin bussipysäkkimme on nimeltään "Rajakulma" (pysäkistä käytetään myös nimeä Mikonkorpi). Pysäkki sijaitsee Kaskelantien ja lemmenlaakson luonnonsuojelualueen risteyksessä. Pysäkiltä tallillemme on matkaa noin kilometri.

* Tallilla on voimassa vastuuvakuutus, mutta ratsastajia ei ole tapaturmavakuutettu tallin puolesta. Huolehdithan siis myös omista henkilökohtaisista vakuutuksistasi.

* Jau Jau:lla noudatamme nykyään painorajoja. Painoraja maastoratsastajille on noin 85 kg. Painoraja on suuntaa antava -mikäli olet täysin aloittelija tai erittäin kokenut ratsastaja, voidaan painorajasta joustaa. Ole tällöin kuitenkin erikseen yhteydessä henkilökuntaamme. 

 

SELKÄJUMPPAA

Jäsenhintaista selänhoitoa selkäyhdistyksen jumpissa.
http://www.selkayhdistykset.fi/toiminta/liikuntaryhmat/ 
Kampanjakoodi siis VOAY ja ale 50%.
 

Elixian tarjous 

Saat 20 % alennuksen ELIXIAn tarjoamista jäsenyyksistä. Alennus annetaan lisätuotteista ja palveluista, jotka ylittävät alueellisen pohjahinnan.

Lisätuotteisiin lukeutuvat koko päivän käyttöoikeus, useamman keskuksen käyttö, ryhmäliikunta, lastenhoito ja Online Training -palvelu, jonka avulla voit treenata missä tahansa, milloin tahansa.

Voit vapaasti valita haluamasi palvelut hintahaarukalla 36 €/kk – 88 €/kk.

Lisäksi myös liittymismaksu 0 € (norm. 29 €).

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma jäsenyytesi täällä tai jätä yhteystietosi, niin Elixia ottaa sinuun yhteyttä.

 

FeelHobby

 

Jäsenetuna saat käyttöösi hyvinvoinnin ja harrastamisen suoratoistopalvelu FeelHobbyn kahdeksi kuukaudeksi täysin ilmaiseksi. Lunasta etusi tämän linkin kautta https://feelhobby.activehosted.com/f/7 .

Yhdellä kirjautumisella saat rajattoman käyttöoikeuden koko palveluun. Valitse mieleisesi tapa liikkua monista Treeni, Urheilulajit, Wellness ja Tanssi kategorioiden valmennuksista, kursseista ja harjoitteista.

Etu koskee jäsenyyksien ensimmäistä sopimuskautta ja edun voi lunastaa 1.6.2022-31.7.2022. Ei edellytä sitoutumista, mutta ellei palvelua irtisanota ennen edun päättymistä, palvelu jatkuu 19,95 € kuukausilaskutuksella. Edun arvo 39,90 €.