Muita jäsenetuja

 

jäsenetuja - syksy 2018

HEUREKAN HALLOWEEN K-18 perjantaina 2.11. klo 19-24! Lipun hinta jäsenille vain 5e, näyttelyt avoinna tapahtuman ajan ja tarkempi ohjelma julkaistaan 16.10.18

Osta lippu oheisen linkin kautta: https://www.heureka.fi/product/halloween-heurekassa/

Lippu ostettava viimeistään 26.10. ja kampanjakoodi VOAY (isoilla kirjaimilla). Ostoksesta tulee varausvahvistus sähköpostiin ja siinä oleva QR-koodi luetaan tullessa tapahtumaan. 1 lippu per jäsen.

Lisätietoja: https://www.heureka.fi/event/halloween-heurekassa/?gclid=CjwKCAjw0oveBRAmEiwAzf6_rP1IU02UgoyFcUZyAF-etZWyGsUCvD03zEsrY-qYVg4YiWTbD6qCoRoC8IYQAvD_BwE 

 

FAZER VIERAILUKESKUS 14.11. klo 17. Kierros kestää tunnin. 

Ilmoitautumiset: jenitta.kaivola@eduvantaa.fi 30.10. mennessä.

Mukaan mahtuu 50 nopeinta, omavastuu 5 e. Omavastuu maksetaan paikan päällä KÄTEISELLÄ Voay:n yhteyshenkilölle + näytä jäsenkortti samalla. Sitova ilmoittautuminen omavastuun takia on tärkeää ja  ettei turhia paikkoja ole varattu. Jos sairastut, niin ilmoita siitä heti jenitta.kaivola@eduvantaa.fi, niin paikka voidaan antaa jonotuslistalla seuraavalle. 

 

BRUNSSILLE HERKUTTELEMAAN: Dylan Tiksi https://www.dylan.fi/tiksi/ . Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-15. Jäsenkorttia näyttämällä brunssin hinta vain 5 euroa! Edun voi käyttää kerran, tarjous voimassa syys-marraskuu –18. 
 

PAKOPELI KRAPIHOVI: Työkavereiden kanssa porukalla pelaamaan, mukaan mahtuu 2-6 jäsentä kerrallaan. Pelivaraukset sähköpostilla myynti@krapi.fi  tai arkisin klo 09 – 16.30 välillä puhelimitse numerosta 09-27484290. Peli tulisi varata viimeistään pari päivää ennakkoon. Pelin hinta on 10,00e / hlö ja kaikkien palaajien tulee olla jäseniä edun saamiseksi, jokaisen pitää näyttää jäsenkorttia saapuessa. Varausta tehdessään tulee mainita VOAY ja Escape room etu, kertoa pelaajien määrä ja pelikieli (suomi tai englanti ). 

Tarjolla kaksi erilaista pakopeliä, jäsen saa käydä molemmissa kerran, siis kaksi pakopeliä 10e/kerta! 

Krapin verkkokaupassa on verkkovaraajan etu ajankohtaiseen menuumme (syys – lokakuussa Krapin syyspöytä, 23.11 alkaen Krapin joulupöytä):

pöytävaraukset verkossa: https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsKrapi/Restaurants 

 

AMMUNTAA RUUTISAVUSSA: https://ruutisavu.fi/vasta-alkajat/ Nyt mahdollisuus tutustua ammuntaharrastukseen. Ruutisavun tutustumisammunta jäsenille 20 e, edun voi käyttää kerran ja jäsenkorttia näyttämällä saa edun.  

 

SELKÄJUMPPAA: Tässä linkki tämän syksyn liikuntaryhmiin. Ilmoittautuminen on alkanut. Laittakaahan viestiä jäsenille, kiitos. 

http://www.selkayhdistykset.fi/toiminta/liikuntaryhmat/ 
Kampanjakoodi siis VOAY ja ale 50%. 

 

KUUSIJÄRVELLE UIMAAN JA SAUNOMAAN

ajalla 1.10.2018 - 31.3.2019:

*Sähkösaunan sarjalippu 10 kpl, 20 euroa - etu käytettävissä kerran

*Sähkösaunan kausilippu 4 kk, 40 euroa - etu käytettävissä kerran

*Savusaunan kertalippu 2 e. 1 lippu/kuukausi

HUOM! Maksu käteisellä

Edun saa jäsenkorttia näyttämällä, jossa on tunnisteena OAJ Vantaa paikallisosasto. 

 

Muista myös www.jasenedut.fi  ja memberplus.fi