Muita jäsenetuja

 

TEAWALK

 

TEAWALK-kierros

HELSINKI TEAWALK 1.9.2022-31.12. 2022 Helsinki TeaWalk järjestetään kerran kuussa. Tule tutustumaan Helsingin teetarjontaan. Kävely kiertää neljän uniikin teekaupan kautta ja päättyy Cafe Aaltoon iltapäiväteelle. Kierros kestää n. 3 h ja matkaa kertyy n. 3 km. Hinta sisältää maistiaisia kaikissa teekaupoissa sekä iltapäiväteen Salutorgetissa. Ilmoittaudu tapahtumaan jarkko@myllykangas.fi

Kokonaishinta 50 euroa. Jäsen maksaa käteisellä tai mobilepaylla kävelyn vetäjälle 20 euron omavastuun, yhdistys maksaa lopun. Näytä jäsenkorttisi maksuvaiheessa. Tarkemmat tiedot Facebookista: Helsinki TeaWalk tai sähköpostilla Jarkko Myllykankaalta, sähköpostiosoite yllä. Edun voi käyttää kerran.   

 

DIXI DYLAN BRUNSSI

 

Dylan brunssi https://www.dylan.fi/tiksi, jossa 5 e omavastuu. Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10:30-14:00.  Edun voi käyttää kerran syksyllä ja kerran keväällä. Tarjous voimassa 13.8. 2022- 31.5.2023. Edun saa jäsenkorttia näyttämällä, jossa on tunnisteena OAJ Vantaa paikallisyhdistys .

******************************

TEE JA MEDITAATIO Munkkiniemessä

 

Teen sisältämät ainesosat yhdistettynä hengitysharjoituksiin on vuosisatoja vanha tapa rauhoittaa mieli ja keho. Tule mukaan kokeilemaan!

Tunnin järjestää: teaevents.fi Munkkiniemessä TEE JA MEDITAATIO Lauantaisin 10.9. - 10.12.2022 klo 9.45 - 10.45 Joogatila, Dosentintie 7.

Harjoitustunti koostuu teestä, meditaatiosta, hengitysharjoituksista sekä henkisesti ja fyysisesti hyvän olemisen tilan löytämisestä. Hiljaisen meditaation aikana tarjoillaan jokaisella kerralla luonnonmukaisesti valmistettua ja korkealaatuista teetä. Tee ja meditaatiotunti on jatkuvaa harjoitusta, ja se sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin teen tai meditaation harrastajille. Hinta: 5€/omavastuu, (22 € / kerta)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset jarkko@myllykangas.fi

******************************

 

Laittakaa meille toiveita siitä, minkälaisia jäsenetuja toivoisitte? 

 

Muista myös www.jasenedut.fi  ja memberplus.fi